Onze Werkwijze

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /var/www/vhosts/vangageldonkstuc.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Onze opdrachtgevers houden van een moderne, eigentijdse inrichting en vinden dat hun toekomstige project als een warm thuis moet aanvoelen. Ook waarderen onze opdrachtgevers het totaalconcept, waarbij zij tevens een ontwerp krijgen van afwerking en kleurenpallet. Er ontstaat een een logisch geheel dat helemaal aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Decoratieve afwerking, duurzaamheid en energiezuinigheid, zijn thema's die volop in de belangstelling staan. Aspecten die de leefbaarheid verhogen en een financiële meerwaarde opleveren.

Hoe doen wij dat?

Ten eerste wordt een afspraak ter plaatse ingepland om uw wensen te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Uit deze eerste afspraak wordt er vervolgens een offerte uitgebracht en kan deze mondeling worden toegelicht. Indien er vragen of opmerkingen zijn kunnen deze ter plaatse beantwoord worden, ook is er een mogelijkheid om de stalen van decoratief stucwerk te bekijken. Is er een klik en past de offerte binnen het budget, dan wordt er gekeken wanneer wij met onze werkzaamheden van start kunnen gaan. Hierover wordt zowel mondeling als schriftelijk overleg gepleegd. Voor aanvang van de werkzaamheden nemen wij contact op met de opdrachtgever om te controleren of alle voorbereidingen zijn getroffen die noodzakelijk zijn. Tijdens en na onze werkzaamheden zal er continu contact worden gehouden over de stand van zaken en of alles naar wens verloopt. Bij einde werkzaamheden zal er met de opdrachtgever een zogenoemde oplevering plaats vinden. Hierin worden eventuele tekortkomingen genoteerd en binnen een aannemelijk tijdsbestek verholpen. Zoals u mag verwachten worden al onze projecten, groot of klein, volledig schoon opgeleverd.