Wie zijn wij?

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /var/www/vhosts/vangageldonkstuc.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Over Roy van Gageldonk

Roy van Gageldonk begon zijn carriere al op jonge leeftijd.  In 1997, op zestienjarige leeftijd, is Roy begonnen aan een vierjarige Stucadoorsopleiding gelegen te Vught. Tijdens deze opleiding werd praktijk ervaring opgedaan, binnen een aantal kleinschalige stucadoorsbedrijven. Na zijn studie succesvol te hebben afgerond, is hij in 2004, naast zijn baan in loondienst, zijn eigen onderneming gestart onder de naam Klussenbedrijf Roy van Gageldonk. Vanaf 2007 is Roy geheel als zefstandig ondernemer onder de naam Stucadoorsbedrijf Roy van Gageldonk verder gegaan. Binnen deze onderneming wilde hij dat voornamelijk zijn kernwaarden; oog voor detail, punctueel en netheid centraal stonden. Vanaf 2008 was zijn eerste werknemer een feit!

Ons bedrijf

Stucadoorsbedrijf Roy van Gageldonk is een innoverend en gepassioneerd bedrijf dat exclusief wand- plafond- en vloerafwerking realiseerd, welk volledig aansluit op de wensen van zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Deze passie heeft zich uitgebreid tot een totaal concept. Naast onze exclusieve binnen afwerking zijn wij een veelgevraagde partij voor het aanbrengen van thermische gevelisolatie en buitenstucwerk. Tevens is Stucadoorsbedrijf Roy van Gageldonk SBB Erkend Leerbedrijf en voert de NOA afbouwgarantie!

Roy van Gageldonk zijn jarenlange ervaring en gedrevenheid heeft Roy van Gageldonk doen besluiten om in 2004 zijn eigen onderneming te starten. Zijn kenwaarden zijn; oog voor detail, punctueel en netheid. Deze waarden heeft hij weten voort te zetten en over te brengen binnen zijn eigen onderneming. Ons bedrijf Stucadoorsbedrijf Roy van Gageldonk is een innoverend en gepassioneerd bedrijf dat exclusief wand- plafond- en vloerafwerking realiseerd, welk volledig aansluit op de wensen van zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Deze passie heeft zich uitgebreid tot een totaal concept. Naast onze exclusieve binnen afwerking zijn wij gecertificeerd in het aanbrengen van thermische gevelisolatie en buitenstucwerk. 

Wij hopen middels deze site dat u een goede indruk van onze visie krijgt en dat u geinspireerd raakt door onze afgeronde projecten. 

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.