Binnenstucwerk

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /var/www/vhosts/vangageldonkstuc.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

U heeft verbouwplannen en wenst nieuw stucwerk op uw muren? Onze professionele stucadoors zorgen voor een goede voorbehandeling van uw muren, zodat het stucwerk goed hecht en jaren meegaat.Voordat wij het stucwerk aanbrengen , maakt u een keuze uit het soort stucwerk. Wij adviseren u graag over het juiste pleisterwerk dat past bij uw levensstijl. Hieronder de meest voorkomende soorten stucwerken:

Standaard stucwerk of glad pleisterwerk

Bij standaard stucwerk of glad pleisterwerk maken wij uw muren glad. Stucwerk voeren wij op twee manieren uit: glad pleisterwerk dat behangklaar of overschilderbaar is. Uw wand en plafond worden volledig strak gestuct vrij van de geringste oneffenheden. Glad pleisterwerk is tegenwoordig erg populair als afwerkingsmethode voor een stijlvol strak plafond. Deze afwerking is in ieder interieur mogelijk.

Schuurwerk

Schuurwerk is een klassiek ogend pleisterwerk dat in elk interieur past. Dit stucwerk kenmerkt zich door een lichte, zichtbare slag in het eindresultaat. Dit wordt ook wel vlammen genoemd. Deze luxe afwerking resulteert in een warme en chique uitstraling die niet overgeschilderd hoeft te worden. Schuurwerk is echter minder geschikt in huishoudens waar gerookt wordt of waar kinderen opgroeien vanwege het kwetsbare karakter.

Spachtelputz en andere sierpleisters

Spachtelputz is stucwerk dat in steeds meer huishoudens wordt toegepast. Het is een snelle, maar degelijke afwerking. Spachtelputz bestaat voor 80 procent uit kleine, witte marmerkorreltjes en voor 20 procent uit bindmiddel. Deze combinatie maakt het stucwerk van duurzame en hoogwaardige kwaliteit en is daarom ook uitstekend geschikt voor de buitenkant van uw huis.

Voordelen van spachtelputz:

  • Diverse structuren zijn mogelijk.
  • Waardevermeerdering van uw huis
  • Binnen 2 dagen gebruiksklaar (afhankelijk van oplage)
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Geen kleurverschil

Spachtelputz is een water gedragen sierpleister voor binnen en buiten op basis van een kunsthars, siliconen of silicaat dispersie. Wij verwerken alle merken sierpleister in een breed kleurenpallet.